Bănci și Asigurări

Prima strigare pentru investitori la BCR

16.06.2005, 19:34 12

10.000 de euro costa dosarul de prezentare a BCR impreuna cu accesul la camera de date a bancii pentru investitorii care vor trimite la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) scrisori de intentie privind participarea la privatizare. Potrivit anuntului publicat ieri in presa, AVAS asteapta scrisorile pana pe 7 iulie, ora 17:00, ora Bucurestiului. Acestea trebuie sa contina, intre altele, cele mai recente situatii financiare si rapoarte auditate asupra activitatii investitorului, o scurta prezentare a operatiunilor desfasurate in Europa Centrala si de Est si in Romania, daca este cazul, precum si a motivatiei de a investi in BCR.

De asemenea, investitorii trebuie sa mentioneze in scrisoare marimea pachetului de actiuni pe care doresc sa-l achizitioneze: fie 50% plus o actiune din capitalul social, fie 61,8%. Investitorii care vor transmite intocmai toate informatiile solicitate vor fi inclusi pe o lista restransa si notificati de AVAS pe 14 iulie. Dupa semnarea contractului de confidentialitate si plata taxei de 10.000 de euro, vor avea acces in camera de date a BCR. Ofertele angajante vor putea fi depuse pana la 19 septembrie, ora 17:00, urmand ca deschiderea acestora sa aiba loc pe 20 septembrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO