Bănci și Asigurări

​Radu Crăciun, preşedinte BCR Pensii: „Creşterea prosperităţii nu a fost răspândită egal pe teritoriul României”

​Radu Crăciun, preşedinte BCR Pensii: „Creşterea...

Autor: Georgiana Mihalache

15.06.2017, 10:39 386

Convingerea că România nu şi-a atins potenţialul de creştere şi răspândirea inegala a prosperităţii au dus la erodarea încrederii între categorii precum populaţia, clasa politică, instituţii şi mediul de afaceri, a spus Radu Crăciun, preşedinte BCR Pensii, la conferinţa „Potenţialul României, de la capitalul de încredere la prosperitate”.

„Chiar şi cei care consideră că prosperitatea economică a crescut au convingerea că România nu şi-a atins potenţialul de creştere. Este sentimentul de frustrare că lucrurile puteau fi mult mai bune şi nu sunt. Creşterea prosperităţii nu a fost răspândită egal pe teritoriul României şi în diferite categorii sociale. Aceste lucruri cumulate în timp, în pofida faptului că avem mai multe maşini, că mergem în străinătate mai des, duce la erodarea încrederii”, a spus Radu Crăciun.

Acesta a mai explicat că, deşi creşterea veniturilor este o consecinţă a evoluţiei economice, la nivelul populaţiei României există un nivel de nemulţumire foarte ridicat.

Alte declaraţii ale lui Radu Crăciun:

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO