Bănci și Asigurări

Raiffeisen Bank România a acordat în 2016 indemnizaţii pentru management de 31,7 milioane de lei

Raiffeisen Bank România a acordat în 2016 indemnizaţii...

Autor: Claudia Medrega

12.04.2017, 00:05 596

Raiffeisen Bank, bancă plasată pe locul patru în topul local după active, a acordat anul trecut indemnizaţii pen­tru personalul cu funcţii-cheie în sumă totală de circa 31,7 mil. lei, în scădere cu 4,5% faţă de anul 2015. Cea mai mare parte, reprezentând peste 90%, au fost beneficii pe termen scurt ale angajaţilor.

 
Persoanele care deţin funcţii-cheie cuprind membrii Consiliului de supra­ve­ghere, ai Directoratului şi alte per­soa­ne cu funcţii-cheie aşa cum sunt acestea definite de reglementările BNR.
 
În România, Consiliul de Supra­ve­ghere al Raiffeisen Bank, care monito­ri­zează activitatea conducerii executive, este format în prezent din 8 membri, numiţi de adunarea generală a acţiona­ri­lor pentru mandate de 4 ani, cu posi­bili­tatea de a fi realeşi pentru perioade su­plimentare. Directoratul Raiffeisen asi­gură conducerea activităţii curente a băn­cii şi este format din 7 membri nu­miţi de Consiliul de Supraveghere pen­tru mandate de până la 4 ani, cu po­si­bilitatea de a fi realeşi pentru perioade suplimentare.
 
Raiffeisen Bank a înregistrat anul tre­cut cheltuieli cu salariile de 427,4 mil. lei, în uşoară creştere comparativ cu nivelul din 2015. Banca avea la sfârşitul anului trecut 5.235 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO