Bănci și Asigurări

O nouă tendinţă în banking? După Raiffeisen, şi ING elimină comisionul la retragerile de numerar de la orice bancomat pentru clienţii cu cont de salariu

O nouă tendinţă în banking? După Raiffeisen, şi ING...

Autor: Anelis Baciu

07.04.2017, 00:05 1537
ING Bank, subsidiara locală a grupului olandez cu acelaşi nume, va elimina începând cu data de 5 iulie a acestui an comisionul de retragere de numerar de la bancomatele oricărei bănci de oriunde în lume pentru clienţii care încasează salariul la ING şi efectuează minim o plată sau un transfer bancar pe lună.

Pentru a beneficia de comisionul zero la retragerile din bancomate clienţii trebuie să încaseze lunar minim 700 de lei în contul de salariu deschis la ING.

În prezent ING Bank comisionează cu 3 lei retragerile de la bancomatele băncilor din România, în timp ce pentru retragerile din străinătate percepe un comision de 4 euro. În perioada 3-22 aprilie însă comisionul la retragerile de la bancomatele băncilor din România a fost majorat la 5 lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO