Bănci și Asigurări

Servicii pe masura pentru clientii cu bani

02.06.2004, 00:00 9

Cardul de credit MasterCard Gold, destinat clientilor cu bani peste medie, carora le permite accesul la o linie de credit cuprinsa intre 3.000 si 10.000 euro, echivalent in lei, a fost inclus in portofoliul de produse al BRD-SocGen.
Dobanda perceputa de banca la creditul oferit prin intermediul cardului este de 26% pe an. Denominat in lei, cardul poate fi utilizat oriunde in lume, oferind clientilor conditii preferentiale.
Astfel, posesorii acestui card beneficiaza de servicii gratuite de asistenta, fiind protejati impotriva riscurilor care pot aparea pe parcursul calatoriilor in strainatate. Printr-un apel telefonic, clientii au acces la: servicii de asistenta de voiaj; servicii de asistenta medicala (acordarea de avansuri pentru cheltuieli medicale de pana la 6.000 euro, asigurarea cazarii pe perioada de convalescenta intr-un cuantum de pana la 175 euro/zi); servicii de asistenta legala (asigurarea reprezentarii legale, suportarea cheltuielilor juridice) si personala (rezervarea de bilete la diferite spectacole etc.)
Acestor servicii li se adauga o gama larga de asigurari, care include acoperiri pentru: pierderea sau intarzierea bagajelor inregistrate sau a cursei aeriene; anularea calatoriei; cheltuieli medicale si de spitalizare; accidente petrecute in strainatate; raspunderea civila.
De aceste facilitati pot beneficia pe langa posesor, si sotul sau sotia acestuia sau copilul pana la varsta de 25 de ani.
Accesul la aceste servicii este posibil prin utilizarea cardului pentru plata cheltuielilor de calatorie.
In plus, posesorii acestui tip de card au acces in strainatate la servicii de urgenta precum: asistenta telefonica privind utilizarea cardului, inlocuirea in 48 de ore a cardului pierdut sau furat sau primirea unui avans de numerar in regim de urgenta.
liviu.chiru@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO