Bănci și Asigurări

TBI Bank încheie un parteneriat cu Spotawheel, platformă de maşini second-hand, care permite clienţilor din România şi Grecia să achiziţioneze o maşină printr-un model flexibil de plată

Kostantinos Tovil, Market Leader, TBI Bank, Grecia

Kostantinos Tovil, Market Leader, TBI Bank, Grecia

Autor: Cristina Bellu

07.07.2022, 13:00 41

TBI Bank, principalul furnizor de Buy Now Pay Later (BNPL), a încheiat un parteneriat cu Spotawheel, platformă de maşini second-hand cu una dintre cele mai rapide creşteri din Europa, care permite clienţilor să-şi eşaloneze ratele pe o perioadă de timp la alegere, pentru a-şi procura propriul mijloc de transport.

„Printre obiectivele TBI se numără facilitarea accesului la produse şi servicii, în special pentru tineri, prin intermediul BNPL”, spune Kostantinos Tovil, Market Leader, TBI Bank, Grecia.

Parteneriatul dintre TBI Bank şi Spotawheel este activ în România şi în Grecia, unde acţionează ambele companii.

Reţeaua TBI Bank numără deja peste 15.000 de comercianţi din diverse domenii, printre care dealeri auto şi moto, electronice, servicii medicale, magazine de mobilă şi multe magazine online.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO