Bănci și Asigurări

UniCredit lansează oferte speciale de creditare pentru clienţii retail şi corporate care pot fi accesate exclusiv pe data de 11 noiembrie 2022, de Black Friday

UniCredit lansează oferte speciale de creditare pentru...

Autor: Mircea Nica

10.11.2022, 00:04 1242

UniCredit vine cu oferte speciale de Black Friday pentru clienţii retail şi cei corporate cu cifra de afaceri anuală de maximum 1 mil. euro, iar acestea vor putea fi accesate exclusiv pe data de 11 noiembrie 2022, între orele 9:00-17:00, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii băncii. 

Campania are un număr limitat de oferte disponibile exclusiv online pe site-ul băncii şi în condiţiile Campaniei Black Friday. 

„Sărbătorim Black Friday pentru al cincilea an consecutiv şi propunem, cu această ocazie, celor care doresc să devină clienţi UniCredit, oferte tranzacţionale cu zero costuri. Odată în plus, persoanele fizice care aplică în acestă campanie se pot bucura de conturi curente cu zero costuri pe viaţă de la UniCredit Bank sau de credit cu dobândă competitivă şi extra-puncte cadou pentru cardurile de credit de la UniCredit Consumer Financing. 

După succesul de care s-a bucurat campania anul trecut în rândul clienţilor noştri persoane juridice, avem şi de această dată o ofertă specială pentru ei: Pachete GeniusIMM cu toate extraopţiunile incluse cu zero costuri pentru un an, în condiţiile Regulamentului”, a transmis Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte retail UniCredit Bank România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO