ZF Bankers 2018. Cristian Sporiş, vicepreşedinte Raiffeisen: În România, există business bancabil. Sunt suficiente companii care pot să fie finanţate

19 iul 2018 Autor: Cristina Bellu

♦ Prin viitoarea Bancă de Dezvoltare sau prin fondurile de garantare existente poate să fie limitat riscul.

În România există business bancabil, iar cu ajutor instituţional, prin viitoarea Bancă de Dezvoltare sau prin fondurile de garantare existente se poate pune la dispoziţie un mecanism care să creeze firme şi active bancabile cu un risc limitat, a declarat Cristian Sporiş, vicepreşedinte al Raiffeisen Bank, în cadrul evenimentului ZF Bankers Summit 2018.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.07.2018

 
Cuvinte cheie:
companii
, raiffeisen
, romania
, vicepresedinte
, finantare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide