Albalact va fi înlocuită după delistare cu Vrancart în compoziţia a trei indici şi scoasă din BET-Plus

28 nov 2016 Autori: Dan Grigore Ivan , Liviu Popescu

Compania de lactate Albalact (ALBZ), preluată integral de francezii de la Lactalis, va fi înlocuită din 6 decembrie în structura a trei indici bursieri, printre care şi BET-XT, care urmăreşte cele mai lichide 25 de acţiuni, de producătorul de carton ondulat Vrancart (VNC).

„Bursa de Valori Bucureşti informează că în data de 25 noiembrie 2016 s-a desfăşurat şedinţa extraor­di­nară a Comisiei Indicilor, având în vedere înce­perea procedurilor de retragere a acţionarilor din Albalact, etapă care precede retragerea de la tran­zacţionare a companiei”, potrivit BVB.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.11.2016

 
Cuvinte cheie:
Albalact
, delistare
, Vrancart
, indici bursieri
, BET-Plus
, bvb
, actiuni
, actionari
, capitalizare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide