Burse - Fonduri mutuale

Andreea Pipernea, CEO al NN Pensii, se alătură boardului consultativ din cadrul ROCA Investments

Andreea Pipernea, CEO al NN Pensii

Andreea Pipernea, CEO al NN Pensii

Autor: Eduard Ivanovici

20.05.2022, 00:03 682

ROCA Investments, vehicul de investiţii financiare din grupul Impetum, anunţă că Andreea Pipernea, CEO al NN Pensii, se va alătura boardului consultativ al companiei. Andreea Pipernea are o experienţă de peste 20 de ani în industria serviciilor financiare – banking, asigurări şi asset management –, activând şi în segmentul companiilor antreprenoriale drept consultant şi business mentor.

Din 2017 ocupă funcţia de director executiv al NN Pensii, administrator al celui mai mare fond de pensii Pilon II din România.

Din acţionariatul ROCA Investments fac parte antreprenori precum fraţii Pavăl, fondatorii retailerului de bricolaj Dedeman, Dan Şucu de la Mobexpert, grup cu activităţi în producţia şi retailul de mobilier, şi Theodora Popa de la Transavia, cel mai mare producător de carne de pui pe plan local. Recent, ROCA Investments a ajuns la o evaluare de 257,5 milioane de lei, în contextul în care compania valora 102 milioane de lei în 2018. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO