Aro Palace reia licitaţia pentru restaurante de 2,7 mil. euro

18 sep 2014 Autor: Ioana Tudor

Aro Palace din Braşov, controlată de SIF Transilvania (SIF3), nu a reuşit să vândă niciunul dintre activele scoase la licitaţie săptămâna aceasta, pentru care se aşteaptă să încaseze cel puţin 2,7 milioane de euro, şi ar putea organiza o nouă licitaţie după revizuirea condiţiilor prevăzute în caietele de sarcini.
 
Compania a scos la vânzare două dintre restaurantele pe care le deţine, respectiv Restaurantul Panoramic, situat pe vârful muntelui Tâmpa, la o altitudine de 960 de metri, şi Casa Pădurarului din Braşov, precum şi grupul gospodăresc Bartolomeu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.09.2014

 
Cuvinte cheie:
licitatie
, aro
, restaurante
, reluare
, vanzare
, brasov
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide