Burse - Fonduri mutuale

Atitudini diferite ale fondurilor Pilon II la One United: Metropolitan şi BCR Pensii au investit în toamnă, restul au zis pas

Atitudini diferite ale fondurilor Pilon II la One United:...

Autor: Liviu Popescu

04.01.2022, 07:40 1508

♦ Metropolitan Life Pensii Private avea 31 mil. lei, iar BCR Pensii 3,2 mil. lei investiţi la ONE la T3/2021 ♦ În doar jumătatate de an, acţiunile One au intrat în BET şi în FTSE şi au deja doi brokeri care îi asigură servicii de market maker.

Din rândul celor şapte fonduri de pensii private Pilon II din România – cei mai mari investitori ai Bursei de la Bucureşti – doar Metropolitan Life Pensii Private şi BCR Pensii aveau investiţii la dezvoltatorul imobiliar One United Properties (ONE) la T3/2021, potrivit celor mai recente date publicate de administratorii de pensii.

Astfel la septembrie 2021, Metropolitan Life Pensii Private avea 31 mil. lei investiţi la One United, cea mai mare companie listată în 2021 la Bursa de la Bucureşti, adică 1% din capitalul social respectiv 0,26% din activul fondului. BCR Pensii avea investiţii de 3,2 mil. lei la compania care a început tranzacţionarea pe 12 iu­lie 2021.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO