Burse - Fonduri mutuale

Bogdan Iordache, Underline Ventures: În 2022 am investit aprox. 2 mil. euro în cinci start-up-uri. Anul acesta vom finaliza subscripţia fondului, care are ca obiectiv 20 mil. euro

Bogdan Iordache, Underline Ventures: În 2022 am investit...

Autor: Ioana Nita

13.02.2023, 00:07 1489

Underline Ventures, cel mai nou fond de investiţii din România care susţine dezvoltarea start-up-urilor de tehnologie, şi-a propus ca anul acesta să păstreze ritmul din 2022 şi să finanţeze 4-5 companii tech aflate în faza incipientă cu un total de 2-2,5 milioane de euro.

Totodată, echipa Underline Ventures şi-a propus să finalizeze sub­scripţia fondului în 2023, obiec­tivul fiind de a ajunge la 20 milioane de euro, în condiţiile în care, în prezent, valoarea fondului este de 10 milioane de euro. Din fondul actual, Underline Ventures a investit anul trecut în total circa 2 milioane de euro în cinci start-up-uri tech, dintre care două au fost deja anunţate public: Goodlegal şi Nestor.

„Toate start-up-urile în care am investit sunt aliniate cu modelul nostru de investiţii. Investim în start-up-uri din Europa de Est sau cu rădăcini aici care dezvoltă produse pentru piaţa internaţională, care au potenţialul de a creşte accelerat, inclusiv atrăgând runde ulterioare de capital“, a declarat pentru ZF Bogdan Iordache, fondator al Underline Ventures.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO