Burse - Fonduri mutuale

Bursă: Societatea de brokeraj Goldring şi-a recrutat director de Tranzacţionare de la Bank of America, după ce Dragoş Mesaros a fost promovat ca director de Investiţii

Nicolae Tudor şi Dragoş Mesaros

Nicolae Tudor şi Dragoş Mesaros

Autor: Cristina Bellu

23.05.2024, 12:30 1049

Goldring, unul dintre cei mai activi brokeri din România în termeni de listări şi tranzacţii de la Bursa de Valori Bucureşti, l-a recrutat pe Nicolae Tudor (30 de ani) în rolul de Director - Head of Sales & Trading.

El îl înlocuieşte pe Dragoş Mesaros, care a ocupat acestă funcţie începând cu 2009, şi care a fost promovat în luna martie în rolul de director de Investiţii al companiei.

Anterior numirii, Nicolae Tudor a petrecut cinci ani în Londra, la Bank of America, timp în care a gestionat produse şi servicii pentru investitorii instituţionali de tip Hedge Funds.

Atribuţiile de la Goldring includ coordonarea echipelor de Vânzări, Tranzacţionare şi Research şi administrarea strategiilor de distribuţie şi relationship management cu partenerii corporate, dar şi cu investitorii de retail şi instituţionali.

„Consolidăm planul de creştere al companiei şi ne dorim să menţinem trendul de îmbunătăţire sustenabilă a numărului de clienţi, tranzacţii, dar şi a majorării capitalului gestionat pentru clienţii noştri”, spune Nicolae Tudor, Director de Vânzări si Tranzacţionare  Goldring.

Nicolae Tudor a absolvit Universitatea din Manchester, promoţia 2019, cu specializarea Economie şi Business Internaţional. Acesta a petrecut peste zece ani în Regatul Unit ca parte din formarea sa academică şi profesională.

Goldring a încheiat recent o rundă de finanţare prin majorare de capital social, acţionarii investind 300.000 euro. Capitalul va fi folosit pentru consolidarea companiei şi pentru a accelera implementarea de noi platforme de tranzacţionare şi research.

Astfel, Goldring îşi propune să lanseze în următorul trimestru oportunităţi investiţionale noi pentru clienţii Goldring şi investitorii de la BVB pentru a deschide accesul pe mai multe pieţe internaţionale. Totodată, compania va lansa platforme noi cu funcţionalităţi adaptabile stilului de tranzacţionare şi produse potrivite pentru o plajă largă de preferinţe în materie de risc şi randamente (Acţiuni, Obligaţiuni, CFD-uri, ETF-uri şi nu numai).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24