Final de an cu surprize: acţiunile MedLife au scăzut cu 12,5% într-o singură săptămână

18 dec 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

Accentuarea deprecierii valorii de piaţă a MedLife s-a produs în principal joi şi vineri, când s-au înregistrat scăderi de 6,06% şi respectiv 3,23%. A treia cea mai mare scădere de săptămâna trecută a fost înregistrată marţi (-1,76%).

Valoarea de piaţă a reţelei de servicii medicale private MedLife a ajuns la 602,76 milioane lei, mai puţin cu 83 milioane lei faţă de săptămâna trecută, după ce acţiunile companiei ce debuta acum un an în arena de tranzacţionare de la Bucureşti au scăzut cu peste 12% în cinci şedinţte de tranzacţionare, pe fondul unor tranzacţii în valoare de 0,548 milioane lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.12.2017

 
Cuvinte cheie:
medlife
, scadere
, actiuni
, inregistrare
, valoare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide