Investitorii care au cumpărat acţiuni Digi în oferta de listare au minus 6%. Cei care au cumpărat la MedLife au plus 38%

6 dec 2017 Autor: Liviu Popescu

♦ MedLife şi Digi sunt cele mai mari oferte de listare a unor companii private la Bursa de Valori Bucureşti.

Acţiunile Digi Communications (DIGI), compania care a stabilit cea mai mare listare pentru un emitent privat la bursa românească, de circa 940 milioane lei, se tranzacţionau ieri seară la 34,8 lei, ceea ce înseamnă că niciun investitor care „s-a grăbit“ să cumpere cu discount în timpul ofertei de listare din luna mai nu este în prezent pe plus.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.12.2017

 
Cuvinte cheie:
medlife
, listare
, actiuni
, investitori
, oferta
, bvb
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide