Burse - Fonduri mutuale

Fondul de investiţii imobiliar NEPI termină la finele anului fuziunea cu Rockcastle. Va rămâne noua companie la Bursa Bucureşti?

Fondul de investiţii imobiliar NEPI termină la finele...

Autor: Liviu Popescu, Alina-Elena Vasiliu

27.03.2017, 00:05 346
Investitorul sud-african în imobiliare NEPI (simbol bursier NEP) susţine că nu au fost încă definitivate detaliile privind statutul de companie listată la Bursa de Valori Bucureşti în urma fuziunii anunţate cu grupul Rockcastle, tot din Africa de Sud.
 
„Detaliile listării (pe bursa de la Bu­cureşti - n. red.) nu sunt încă stabilite, iar pre­vi­ziunile de finalizare a fuziunii sunt pentru finalul lui 2017“, au transmis repre­zen­tanţii companiei la solicitarea ZF.
 
În sep­tembrie 2016 NEPI s-a delistat de la Londra în contextul volumului scăzut al tranzacţionării. Într-un anunţ comun publicat anterior pe site-ul BVB de cele două companii, acestea spuneau că fuziunea va fi implementată până la sfârşitul lunii iulie.
 
În luna decembrie 2016, grupul de in­ves­tiţii imobiliare NEPI şi Rockcastle au agreat fuziunea activităţilor lor într-o nouă entitate, NewCo, înregistrată în Isle of Man, unde este în­registrată şi NEPI.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO