„Fraţii Dedeman“ au ajuns să deţină 7,4% din Conpet Ploieşti, pachet evaluat la 74 mil. lei. Din dividende, ei pot lua 5 mil. lei

20 apr 2018 Autor: Liviu Popescu

Dragoş Pavăl şi Adrian Pavăl, proprietarii retailerului de bricolaj Dedeman, au achiziţionat un pachet de circa 550.000 de acţiuni la transportatorul naţional de ţiţei Conpet Ploieşti şi au ajuns astfel de la o deţinere de 1,4% la 7,4%, potrivit datelor raportate joi la bursă.

Valoarea pachetului la preţurile curente de tranzacţionare este de 72,3 milioane de lei, potrivit calculelor ZF pe baza cotaţiilor de la ora 16:00. Cum Conpet Ploieşti propune acţionarilor un dividend de 8 lei pe acţiune, înseamnă că fraţii Pavăl pot încasa 5 mil. lei din dividende, dacă acţionarii vor vota acest lucru.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.04.2018

 
Cuvinte cheie:
conpet
, dedeman
, detinere
, pachet
, ploiesti
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide