Burse - Fonduri mutuale

Panait, KTD: În continuare cred că bursa mai degrabă o să scadă

Panait, KTD: În continuare cred că bursa mai degrabă o să scadă

Autor: Adrian Ionut Cojocar

09.08.2011, 10:12 1063

Iulian Panait, preşedintele societăţii de consultanţă îninvestiţii KTD Invest, spune că sunt şanse mai mari ca piaţa de laBucureşti să-şi continue derapajul din cauză că statele nu au găsitmetode pentru a-i face fericiţi pe investitori iar măsurile nu auavut efectul scontat.

"Cred că piaţa în următoarele săptămâni maidegrabă o să scadă decât o să crească. Cei care vând acum pariazăpe o intrare în recesiune a economiilor iar cei care cumpără credcă acest pericol va fi evitat însă oricine poate greşi. Eforturipentru evitarea acestui lucru se fac în continuare dar uniiinvestitori s-au plictisit să aştepte. Nu pot să găsesc o motivaţieanume pentru scăderile acestea puternice de pe bursă decât prinprisma faptului că este mai emoţională şi mai puţin lichidă şi dacăse întâlnesc emotivitatea cu graba vreunui investitor mai mare de ao părăsi pot avea loc şi corecţii de acest gen. Este o conjucturănefavorabilă pentru investitorii de portofoliu la ora actuală",spune Panait.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO