Burse - Fonduri mutuale

SIF Oltenia a cumpărat 6,1% din acţiunile Prodplast Bucureşti de la fondul Broadhurst

Autor: Adrian Ionut Cojocar

22.03.2011, 11:48 35

SIF Oltenia (SIF5) a fost raportată astăzi cuachiziţia unui pachet de 1,048 mil. de titluri ale producătoruluide mase plastice Prodplast Bucureşti (PPL) după ceieri fondul american de investiţii Broadhurst şi-a lichidatparticipaţia de 12,69% din acţiuni.

SIF Oltenia şi-a majorat astfel participaţia laProdplast de la 11% la circa 17,1% din companie fiind al doileamare acţionar după Florin Pogonaru care deţineindirect circa 33% din acţiuni.

SIF Oltenia a fost raportată astăzi şi cuachiziţia unui pachet de 6,35% din acţiunile ProdplastImobiliare (PPLI), respectiv numai jumătate din pachetulpe care Broahurst l-a cedat ieri pe piaţa Sibex. SIF Oltenia deţinedupă tranzacţiile de ieri 24,6% din compania imobiliară.

Florin Pogonaru spunea ieri că nu a achiziţionat decât o micăparte din pachetul scos la vânzare de Broadhurst la ProdplastImobiliare. El deţinea anterior 36% din companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO