Burse - Fonduri mutuale

Socot Târgu-Mureş şi-a triplat profitul în primul semestru

Autor: Roxana Daniela Pricop

03.08.2011, 00:00 246

Societatea de construcţii Socot Târgu-Mureş (simbol bursierSCTO) a încheiat primul semestru al anului cu un profit net de 2,14milioane de lei, de 3,2 ori mai mare decât rezultatul raportat înacelaşi interval al anului trecut. În primele şase luni ale acestuian firma a rulat afaceri de 57,4 milioane de lei, în creştere cu30%.

Veniturile totale ale companiei au fost în valoare de 60,5milioane de lei, cu 30% mai mult faţă de încasările din primulsemestru al anului trecut. Avansul veniturilor a fost susţinut delucrările pe care le-a realizat societatea pentru CompaniaNaţională Apele Române Bucureşti - principalul client alacesteia.

Cel mai mare acţionar al firmei de construcţii este SorinApostol, care deţine 32% din capitalul social. Ultimul preţ la cares-au tranzacţionat acţiunile SCTO a fost de 70 lei/titlu în şedinţadin 22 iulie. La acest preţ, capitalizarea bursieră a firmei estede 87,3 milioane de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO