Business Construct

Antreprenori locali. Frasinul, un constructor din Bistriţa, şi-a majorat afacerile cu 10% în 2019 şi s-a apropiat de 120 milioane lei

Antreprenori locali. Frasinul, un constructor din...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

30.01.2020, 09:15 470

Frasinul, o companie de con­struc­ţii din Bistriţa-Năsăud, deţinută de Traian Larionesi, şi-a majorat afacerile cu 10% în 2019. La un business de 106 mil. lei în 2018, rezultă că anul trecut businessul a ajuns la circa 120 mil. lei.

„Anul 2019, pen­tru companie, a fost unul cu multe rea­lizări, finalizări de lu­crări foarte impor­tante, cu rezultate financiare foarte bune. Evoluţia pieţei în care activăm, după contractele semnate la începutul anului, este bună, dar totul depinde de gu­vernare“, spune Sorin Dorel Cardan, director general adjunct la Frasinul.

Pe site-ul Frasinul, se precizează că firma, fondată în 2007, a realizat lu­crări de construcţie de poduri, cen­turi oco­litoare, reţele de apă-canal, ma­joritatea în judeţele Bistriţa-Năsăud şi Satu Mare.

După cifra de afaceri din 2018, Frasinul era a doua cea mai mare companie din construcţii din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO