Business Construct

Compania de Autostrazi angajeaza 28 de persoane pentru autostrazi

27.09.2007, 21:21 26

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADR) va recruta 8 directori de proiecte si 20 de sefi de proiecte pentru implementarea si derularea a peste 100 de proiecte de infrastructura.
"Compania intentioneaza sa angajeze opt directori de proiect, care vor avea fiecare un salariu de 2.000 de euro, si 20 de sefi de proiect, fiecare cu un salariu de 1.500 de euro. Candidatii vor fi recrutati
printr-o firma de profil si vor face parte din opt departamente de proiecte", a declarat Mihai Grecu, directorul general al CNADNR.
P&P Romania, filiala locala a companiei austriece Dr. Pendl & Dr. Piswanger, se va ocupa de recrutarea managerilor pentru CNADNR.
In prezent, CNADNR are doar trei manageri pentru proiecte de infrastructura, insuficienti pentru numarul ridicat de proiecte care vor fi derulate in urmatoarea perioada. Printre cele mai importante proiecte de care se vor ocupa viitorii manageri ai CNADNR se numara autostrada Bors-Brasov, autostrada Bucuresti-Brasov, centura Bucurestiului, Drumul National (DN) 1 Baneasa-Otopeni, largirea la patru benzi a centurilor Bucuresti Nord si Ploiesti Vest, centura Arad, autostrada Arad-Timisoara, constructia centurii Timisoara, reabilitarea DN Timisoara-Lugoj, autostrada Cernavoda-Constanta sau centurile Constanta si Pitesti. Sefii de proiect vor pregati si implementa proiectele pe care le au in administrare, conduc si coordoneaza echipa, raportand apoi activitatea directorului de proiect.
"Prin aceasta campanie de recrutare vrem sa spulberam un mit fals, prin care se spune ca nu derulam proiecte ca nu avem bani. Trebuie sa stim cum sa cheltuim si pentru acest lucru avem nevoie de personal care sa administreze proiectele pentru a atrage fondurile de la Uniunea Europeana", explica Grecu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO