Business Construct

Dedeman deschide în Alba-Iulia şi Tulcea

29.09.2011, 00:00 761

Compania băcăuană Dedeman, liderul pieţei de bricolaj, îşi va păstra şi în acest an ritmul de extindere cu cinci magazine, la fel ca în 2010, ultimele două unităţi urmând a fi deschise în Alba-Iulia şi Tulcea, a declarat Dragoş Pavăl (foto) , unul dintre acţionarii companiei.

Dedeman a mai deschis anul acesta magazine în Cluj, Severin şi Baia Mare şi va ajunge la o reţea de 26 de unităţi prin cele două deschideri programate.

Compania şi-a dublat reţeaua de magazine în ultimii trei ani şi continuă să investească.

Afacerile au ajuns în anul 2010 la 369 de milioane de euro, iar în acest an vor depăşi 400 de milioane de euro, compania având bugetată o creştere a veniturilor de 10%.

"Suntem în grafic cu ce ne-am bugetat şi fără niciun dubiu ne vom îndeplini obiectivele. La jumătatea lunii octombrie vom deschide magazinul din Alba-Iulia, iar în noiembrie vom finaliza o investiţie de 10 milioane de euro la Tulcea, unde vom deschide un magazin de 10.500 de metri pătraţi. Clădirea este ridicată, suntem într-o zonă bună, la ieşirea spre Galaţi, într-un oraş în care este un singur magazin mai mare, şi anume un Kaufland", a precizat Pavăl.

În plus, compania a semnat recent un antecontract pentru achiziţia unui teren în Bistriţa, unde va fi ridicat un alt magazin în prima jumătate a anului viitor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO