Business Construct

Delta ACM îşi majorează capitalul social cu 54 de milioane de euro

27.04.2011, 23:11 127

Constructorul Delta ACM, cu afaceri de 91 de milioane de euroanul trecut, a anunţat că îşi majorează capitalul social cu 223 demilioane de lei (aproximativ 54 de milione de euro), prinîncorporarea rezervelor. După majorare, capitalul firmei va fi de260,7 milioane de lei (circa 63 milioane de euro), iar FloreaDiaconu va deţine peste 99,99% din acţiuni.

"Am majorat capitalul social al companiei fiindcă dorim ca DeltaACM să fie privită cu mai multă încredere de către actualii şipotenţialii clienţi, în special pe pieţele externe. Anul 2010 afost un an de referinţă în istoria companiei, Delta intrând pepiaţa construcţiilor în mai multe ţări din Africa şi OrientulMijlociu", a declarat Florea Diaconu, proprietarul companiei DeltaACM.

El spune că potenţialul companiei pe care o conduce poate fi maibine pus în valoare având un nivel al capitalului social care săcompleteze, din punctul de vedere al atractivităţii, "portofoliulde lucrări".

Delta ACM a semnat în luna februarie un contract pentruconstruirea unui tronson de autostradă în Irak, în valoare de 66,7milioane de dolari (47,8 milioane de euro). Astfel, compania vaconstrui un tronson de 20,6 kilometri din autostrada Erbil - Koya,cu o lungime totală de 58,3 kilometri. Pentru acest an, Diaconuestimează o cifră de afaceri de 115 milioane de euro, în creşterecu 24 de milioane de euro faţă de 2010, datorită lucrărilor pe carele va realiza în străinătate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO