Business Construct

Investiţie de 1,5 mil. euro pentru construirea unei creşe şi a unei grădiniţe în Parcul Industrial I din Oradea

Investiţie de 1,5 mil. euro pentru construirea unei...

Autor: Laurentiu Cotu

25.07.2018, 00:05 274

Primăria municipiului Oradea a câştigat un proiect european de 6,8 mil. lei (aproximativ 1,5 mil. euro), inclusiv TVA, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa 4 - Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, pentru construirea unei creşe şi a unei grădiniţe în Parcul Industrial I, dar şi pentru echiparea acestora cu infrastructura educaţională necesară.

„Întrucât proiectul a fost admis în urma etapelor de verificare a conformităţii admi­nistrative şi a evaluării tehnico-financiare, aflându-se în etapa de precontractare, s-a trecut la întocmirea proiectului de hotărâre şi aprobarea acestuia în şedinţa Consiliului Local. Totodată, a fost aprobată contribuţia proprie în proiect a municipiului Oradea, reprezentând achitarea tuturor cheltuielilor neeligibile ale proiectului, cât şI a contribuţiei de 2% din valoarea eligibilă“’, se arată în comunicatul de presă transmis de primăria Oradea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO