Spitalului municipal din Oradea a câştigat un proiect european de 8 mil. euro pentru reabilitare

29 iun 2018 Autor: Laurentiu Cotu

Spitalul clinic municipal Dr.Gavril Curteanu, instituţie aflată în subordinea Primăriei Oradea, a câştigat un proiect european de aproximativ 8 mil. euro pentru reabilitare.

Proiectul „Creşterea performanţei energetice a spitalului clinic municipal Dr.Gavril Curteanu Oradea“ se derulează prin Programul Operational Regional 2014-2020, axa prioritară 3: „Sprijinirea  tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon“, durata de implementare fiind de 24 de luni.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.06.2018

 
Cuvinte cheie:
Oradea
, spital
, castigare
, proiect european
, reabilitare
, institutie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide