Business Construct

Redport Capital începe construcţia pentru Faza III din proiectul The Level Apartments, investiţie de 13 mil. euro

Redport Capital începe construcţia pentru Faza III din...

Autor: Bogdan Alecu

24.05.2024, 11:13 305

Redport Capital, unul dintre cei mai activi dezvoltatori rezidenţiali autohtoni, activi în Nordul Bucureştiului şi care investeşte în zona Dămăroaia -  Străuleşti, a demarat lucrările la faza a treia a proiectului The Level Apartments, ca urmare a obţinerii autorizaţiei de construcţie. Acesata va include 105 apartamente ce vor fi realizate cu o investiţie de 13 milioane de euro.

Proiectul este dezvoltat în patru faze, cu un total de 500 unităţi şi cu o investiţie totală de 60 milioane euro.

Faza a treia a proiectului The Level Apartments, localizat în Nordul Bucureştiului, în imediata proximitate a sediului OMV-Petrom, se va întinde pe o suprafaţă construită supraterană de aproximativ 10.000 de metri pătraţi. Până la sfârşitul anului 2025 proiectul va fi completat de încă 105 apartamente de tip studio, de două, trei şi, în premieră pentru proiect, de patru camere, dintre care peste 70% sunt deja pre-contractate. Ansamblul va dispune de 136 locuri de parcare în regim subteran şi suprateran şi peste 300 mp de zonă comercială şi dedicată serviciilor, care va deservi atât viitorilor rezidenţi, dar şi celorlalţi locuitori ai cartierului.

“Acest proiect iniţiat în 2017, reflectă încrederea noastră în potenţialul zonei Dămăroaia – Străuleşti, iar odată cu finalizarea primei faze a proiectului, această zonă s-a transformat într-un punct de interes major pentru dezvoltarea rezidenţială din Bucureşti”, a declarat Cosmin Savu – Cristescu, CEO al Redport Capital.

Valoarea investiţiei în Faza III depăşeşte 13 milioane de euro, iar aceasta va fi finantaţă din fonduri proprii şi finanţare bancară aprobată de către First Bank - aceasta din urmă acoperind 8.700.000 euro, dintre care 1 milion de euro sunt dedicaţi liniei de credit pentru TVA.

"Am ales să colaborăm cu First Bank datorită relaţiei solide şi de încredere pe care am construit-o împreună. Suntem încântaţi de deschiderea şi disponibilitatea băncii de a ne sprijini în dezvoltarea proiectului The Level Apartments. Această colaborare strânsă şi transparentă subliniază angajamentul nostru faţă de succesul proiectului şi ne întăreşte încrederea de a continua să dezvoltăm pentru viitorul comunităţii.” declară Oriol Casellas Deig, CFO al Redport Capital.

Având în vedere cererea ridicată din partea clienţilor, compania lucrează deja la documentaţia necesară pentru obţinerea autorizaţiei de construire pentru Faza IV a proiectului The Level Apartments, cu obiectivul de a începe construcţia în ultima parte a acestui an. Faza IV va include peste 200 de apartamente, iar odată finalizate toate cele patru faze, valoarea totală a investiţiei va depăşi 60 milioane de euro.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24