Business Hi-Tech

Abonaţii RCS & RDS pot plăti facturile în orice magazin semnalizat cu sistemul PayPoint

Foto Silviu Matei

Foto Silviu Matei

Autor: Ioana Nita

16.07.2013, 20:44 1511

Compania RCS & RDS, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de telecom de pe piaţa locală, pune la dispoziţie din această lună abonaţilor posibilitatea de a plăti facturile şi prin sistemele de plată PayPoint, care presupun scanarea codului de bare de pe factură. Clienţii RCS & RDS vor putea plăti abonamentul la oricare din cele 7.300 de magazine din ţară care au instalate terminalele PayPoint România.

„Această modalitate de plată este la îndemână pentru foarte mulţi dintre abonaţii noştri, şi în mod special pentru cei aflaţi în zone cu acces redus la alte sisteme de plată, bancare sau de alt tip”, a spus Serghei Bulgac, vicepreşedinte financiar la RCS & RDS.

Până acum, abonaţii Digi puteau achita facturile în punctele de prezenţă RCS & RDS, la ghişeele, ATM-urile şi bancomatele băncilor partenere, dar şi online, pe site-ul companiei sau prin serviciile de internet banking ale băncilor partenere.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.07.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO