Business Hi-Tech

Andrei Găman, fost manager regional la Microsoft, devine Regional Director Eastern Europe la FintechOS, startup care dezvoltă soluţii digitale pentru bănci şi companii de asigurări

Andrei Găman, fost manager regional la Microsoft, devine...

Autor: Roxana Rosu

29.11.2019, 12:25 524

Andrei Găman, fost manager regional pentru Europa Centrală şi de Est la Microsoft, preia funcţia de Regional Director Eastern Europe la FintechOS, start-up local care dezvoltă soluţii digitale pentru sectorul bancar şi de asigurări, condus de Teodor Blidăruş.

„Sunt onorat şi totodată foarte motivat să lucrez împreună cu oameni pe care îi respect şi îi admir, pentru a accelera digitalizarea băncilor şi companiilor de asigurări din Europa Centrală si de Est. Am găsit în FintechOS o misiune şi un set de valori cu care mă identific, un set de tehnologii inovatoare şi multă ambiţie. Îmi propun să construiesc, alături de colegii mei, o cultură care să permită clienţilor şi partenerilor noştri să folosească cu încredere tehnologia, pentru a transforma modul în care serviciile financiare sunt accesate şi consumate”, declară Andrei Găman, Regional Director, Eastern Europe la FintechOS.

În septembrie echipa a fost extinsă şi cu Todi Pruteanu, fost manager de dezvoltare tot în cadrul Microsoft,  care a preluat funcţia de director, ecosystem development & sales.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO