Business Hi-Tech

Andrei Pitiş, Fitbit: Ambiţia mea este să creez 100 de milionari în euro în România din start-up-uri de tech. Dacă aveţi idei, veniţi la mine

Autor: Alexandra Cepăreanu

27.11.2018, 00:07 7709

Andrei Pitiş, unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori din tech, vrea să contribuie la creşterea numărului de antreprenori care să ajungă milionari în euro din businessuri în tehnologie.

„Am ajutat în mod direct 6 oameni să devină milionari în euro şi mi-aş dori ca, direct sau indirect, să ajung să ajut 100 de oameni să devină milionari în euro din start-up-uri din tehnologie, pentru că la asta mă pricep. Este o provocare şi pentru mine şi va trebui să creeze un sistem pentru ca acest lucru să se întâmple. Ca să ajungi la 100 de milionari, trebuie să lucrezi cu cel puţin 400, iar acum lucrez la conturarea unui sistem prin care acest lucru să se întâmple, este clar că nu pot să fac singur asta“, a spus Andrei Pitiş, VP Engineering în cadrul Fitbit. 

El a mai spus că „deja avem un unicorn pornit din România (Uipath), iar obiectivul nostru trebuie să fie apariţia a încă 2-3 unicorni şi alte încă 100 de afaceri antreprenoriale mai mici, între 10 şi 20 de milioane de euro“.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO