Business Hi-Tech

Aplicaţiile mobile Zonga şi HBO Go, disponibile şi pe smart TV-urile Samsung

Aplicaţiile mobile Zonga şi HBO Go, disponibile şi pe...

Autor: Ioana Nita

22.12.2013, 20:02 701

Subsidiara locală a companiei sud-coreene Samsung Electronics a încheiat parteneriate cu HBO România şi Trilulilu Music pentru a oferi conţinut localizat pentru utilizatorii televizoarelor inteligente Samsung din România, prin intermediul aplicaţiilor HBO Go şi Zonga.

„Prin parteneriatul cu HBO vom putea oferi posesorilor de smart TV Samsung mai multe opţiuni de divertisment ce poate fi vizionat acasă. Disponibilitatea aplicaţiei HBO pe smart TV-urile Samsung reprezintă următorul pas pe care-l facem în ceea ce priveşte aplicaţiile de tip video-on-demand, care în viitor vor fi din ce în ce mai utilizate”, a declarat George Catrina, Content Manager în cadrul Samsung Electronics România.

Aplicaţia HBO Go oferă acces la peste 1.500 de ore de conţinut. Zonga este primul serviciu românesc, furnizat de Trilulilu Music, prin intermediul căruia utilizatorii au acces la conţinut muzical - peste 20 de milioane de melodii.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.12.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO