Business Hi-Tech

Artic gestioneaza resursele umane cu soft Charisma

09.04.2004, 00:00 41

Furnizorul de solutii de business TotalSoft a inceput implementarea aplicatiei pentru managementul resurselor umane si salarizare Charisma HR la producatorul de electrocasnice Artic. Softul produs de firma romaneasca completeaza astfel solutia SAP pe care Artic o are deja instalata in reteaua de companie. Valoarea contractului nua fost dezvaluita de cele doua parti.
Charisma HR va gestiona activitatea de resurse umane si salarizare pentru cei peste 1.700 de angajati ai companiei Artic. Conform estimarilor companiei TotalSoft, implementarea aplicatiei se va finaliza in maximum opt saptamani, inclusiv integrarea completa cu sistemul SAP existent la Artic.
Dupa ce solutia furnizata de TotalSoft se va fi implementat, clientul va avea posibilitatea de a evalua mai eficient personalul companiei, conducerea va avea flexibilitate totala in abordarea calculului salarial in conditii de securitate maxima si va avea totodata acces la rapoarte complexe referitoare la evolutia angajatilor.
TotalSoft a implementat pana acum Charisma HR la peste 160 de companii din diferite domenii de activitate, cu un numar cumulat de peste 150.000 de angajati. Compania a fost infiintata in 1994 si se afla, potrivit ultimelor studii IDC printre primii furnizori de solutii pentru gestiunea afacerilor de pe piata romaneasca. Anul trecut TotalSoft a a avut o cifra de afaceri de patru milioane de dolari. iuliana.cerchez@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO