Business Hi-Tech

Ascend NetSolutions a devenit reseller autorizat de produse şi software marca Apple

Ascend NetSolutions  a devenit distribuitor autorizat de produse şi software marca Apple

Autor: Claudiu Ilioiu

28.02.2012, 11:05 385

Ascend NetSolutions, furnizor de servicii complete în mediul online, a devenit distribuitor autorizat de produse şi software marca Apple. Compania va furniza începând din acest an soluţii personalizate de mobilitate companiilor, pentru alinierea infrastructurii IT cu noile tehnologii mobile marca Apple.

Conform oficialilor companiei combinarea tabletelor, cea mai nouă generaţie de device-uri, cu software personalizat dezvoltat pe platforme clasice, precum iOS de la Apple, a adus la apariţia unui nou trend, identificabil şi pe piaţa autohtonă: Mobile Device Management sau MDM.

"Prezentarea unui catalog de produse, verificarea stocului, vizualizarea unui istoric al clientului, plasarea unei comenzi şi urmărirea ei, sunt operaţiuni care o are fac dintr-o tabletă de tip iPad un obiect menit să crească imediat eficienţa unui agent de vânzări aflat pe teren. Device-urile mobile din soluţiile integrate pe care le furnizăm, şi aici vorbim în principiu despre iPad-uri, sunt prevăzute cu sistem MDM (Mobile Device Management) produs inhouse, care asigură pe lângă un tracking total al operaţiunilor de pe tabletă (rapoarte pentru GM sau directorul de vânzări) şi posibilitatea ca aceasta să fie ştearsă şi inactivată la distanţă",a declarat pentru Ziarul Financiar Mihai Emil Păun, CEO Ascend NetSolutions.

Ascend NetSolutions are în portofoliu eChiosc, primul eReader 3D românesc, care pune la dispoziţia cititorilor accesul direct la publicaţiile româneşti în variantă de iPad.

În prezent Ascend NetSolutions, companie fondată în noiembrie 2010, are 45 de angajaţi cu 10 mai mai mulţi faţă de începutul anului 2011, iar pentru acest an estimează angajări pe segmentul de vânzări şi project management.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO