Business Hi-Tech

Casa de discuri Universal Music şi-a redus participaţia la Zonga

Casa de discuri Universal Music şi-a redus participaţia...

Autor: Adrian Seceleanu

12.11.2015, 00:05 416
Casa de discuri Universal Music şi-a re­dus participaţia la compania locală Trilu­lilu Music, care se află în spatele platformei on­li­ne Zonga, care oferă acces la peste 20 de milioane de piese muzicale, în urma unei ope­raţiuni de majorare a capitalului social la care nu a participat, conform datelor dintr-un document publicat recent în Mo­nitorul Oficial. Participaţia Universal Music a scăzut de la 10% la 6,94% din acţiunile Trilulilu Music, conform sursei citate.
 
Trilulilu Music şi-a majorat capitalul social de la 105.880  lei  la  129.705  Iei  prin emiterea  a  23.825  de noi  acţiuni  nomi­na­tive,  care au fost emise cu o primă de emi­si­une de 66,3525 lei pe acţiune. Acţi­u­nile noi au fost subscrise de opera­torul de tele­fo­nie mobilă Vodafone, care şi-a păstrat astfel cota de 15% din acţiuni, şi de Sergiu Biriş şi Andrei Dunca, fondatori ai com­pa­niei- „mamă” Trilulilu, care au intrat ast­fel direct în acţionariat.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO