Business Hi-Tech

Ce şi-au luat românii de Crăciun? De la smartphone-uri cu Android sau iPaduri la ondulatoare de păr

Ce şi-au luat românii de Crăciun? De la smartphone-uri cu Android sau iPaduri la ondulatoare de păr

Autor: Cristina Roşca

27.12.2011, 16:42 944

În luna decembrie cele mai bine vândute categorii de produse de către eMAG, cel mai mare magazin online din România, au fost în ordine telefoanele mobile, laptopurile, televizoarele, tabletele şi electrocasnicele.

În cazul telefoanelor mobile în topul vânzărilor conduc smartphone-urile cu sistem de operare Android şi iPhone-urile. Şi în categoria tablete cele mai bine vândute sunt produsele Apple, respectiv iPadurile.

"Dacă ne uităm la vânzările de televizoare observăm că românii au cumpărat în principal televizoare cu tehnologie de afişare LED şi cu diagonală de 81 de centimetri", spun reprezentanţii retailerului.

În ceea ce priveşte cea de-a cincea cea mai bine vândută categorie de produse, electrocasnicele, reprezentanţii eMAG spun că s-au vândut în special produse mici, care pot fi oferite cadou, precum produsele de îngrijire personală (ondulatoarele de păr, spre exemplu).

Reprezentanţii eMAG nu oferă însă cifre privind vânzările, despre care spun că vor fi oferite în ianuarie deoarece "încă se cumpără produse".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO