Business Hi-Tech

CNN: Reagan, Cheney si Fidel Castro au murit

21.04.2003, 00:00 35

Din cauza unei erori tehnice, mai multe documentare "de rezerva" realizate de specialistii CNN privind vietile unor personalitati, pregatite pentru a fi publicate imediat ce "subiectul" trece in lumea celor drepti, au ajuns pe siteul televiziunii fiind disponibile publicului larg. Conducerea CNN a declarat ca fisierele erau protejate de parole, fiind destinate angajatilor sai, dar ca o "eroare umana" a dus la aparitia lor pe siteul de web. Totusi, documentele nu aveau link in pagina principala a CNN.com. Articolul in memoria lui Ronald Reagan putea fi gasit insa cu motorul de cautare Google, linkul ramanand listat si dupa ce eroarea a fost reparata.
Copii dupa paginile CNN au aparut imediat la vanzare pe siteul eBay, iar un alt website, The Smoking Gun, le-a reprodus in intregime, incepand cu Richard Cheney, vicepresedintele SUA, Ronald Reagan, Papa Ioan Paul al II-lea, Fidel Castro, Gerald Ford si altii. Majoritatea documentelor nu erau aduse la zi, la anul mortii fiind trecut 2001, iar referirea la subiect era la timpul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO