Business Hi-Tech

Cosmote România a extins acoperirea de voce şi date la metrou

Cosmote România a extins acoperirea de voce şi date la metrou

Lampros Iskos, Chief Technology Officer, Cosmote România

Autor: Adrian Seceleanu

01.10.2012, 15:27 269

Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, a extins acoperirea pentru serviciile de voce şi date în toată reţeaua de metrou din Bucureşti, a anunţat compania.

"Cosmote România acoperă toată zona de metrou cu servicii 2G şi 3G cu cea mai mare viteză de download disponibilă pe piaţă. Cosmote România va continua dezvoltarea acoperirii de la metrou (linii sau staţii noi) pentru a asigura cele mai bune servicii pentru clienţii săi", potrivit datelor comunicate de reprezentanţii operatorului.

"Metroul este unul dintre cele mai utilizate şi populare mijloace de transport din Bucureşti, zeci de mii de oameni folosind-ul zi de zi. De aceea, prin îmbunătăţirea capacităţii, atât în ceea ce priveşte calitatea, cât şi acoperirea reţelei, pe zonele de voce şi pe date, venim în întâmpinarea nevoilor de comunicare ale clienţilor noştri", a declarat Lampros Iskos, Chief Technology Officer, Cosmote România.

Serviciile 3G ale Cosmote sunt disponibile pentru peste 68% din populaţia României. Baza de clienţi 3G a companiei a crescut semnificativ în primul semestru, cu 113% comparativ cu prima jumătate a lui 2011.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO