Business Hi-Tech

Cosmote vine cu o nouă ofertă de net mobil 3G pentru abonaţi şi utilizatorii de cartele prepay

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

08.03.2011, 12:15 132

Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, alansat noi oferte de servicii de internet mobil 3G pentru clienţiicu abonament sau de cartele prepay, traficul de date putând fifolosit atât pe telefonul mobil cât şi pe computer, folosindtelefonul mobil ca modem.

"Evoluţia tehnologiei şi a complexităţii website-urilor implicăun volum mai mare de trafic de date. Am creat noile extraopţiuniConnect Mobile cu scopul de a le oferi clienţilor noştri pachete dedate gândite pentru a răspunde cerinţelor lor, acoperind toatenevoile de trafic, la preţuri foarte avantajoase", a declaratGabriel Ioniţă, Senior Manager, Products & ServicesDevelopment, Cosmote România.

Serviciul de net mobil Connect Mobile Optând le permiteabonaţilor să navigheze pe internet de pe telefonul mobil sau să îlfolosească drept modem pentru computer, fără nicio restricţie, laviteze de transfer de până la 7,2 Mbps.

Cel mai ieftin pachet Connect Mobile, cu un tarif de 3 euro pelună (fără TVA) include trafic de 250 MB, la depăşirea căruiaviteza de transfer scade la 128 kbps, dar traficul suplimentarastfel efectuat nu va fi taxat suplimentar. Un abonament ConnectMobile cu trafic lunar de 3 GB costă 6,7 euro iar un abonament cu 5GB costă 10 euro.

Pentru utilizatorii de cartele prepay Cosmote a lansat mai multeextraopţiuni, începând de la extraopţiunea de 2 euro pentru 50 MB,ce poate fi folosită timp de 30 de zile. Extraopţiunile oferă pânăla 1,5 GB trafic. Extraopţiunea cu trafic de 1,5 GB costă 7 euro.Serviciul permite navigarea pe internetul mobil fără restricţii sauutilizarea teminalului ca modem pentru computer, la viteze detransfer de până la 7,2 Mbps. Din momentul în care volumul detrafic inclus este consumat, traficul suplimentar este facturat cu0,2 euro pe MB.

Utilizatorii Cartelei Cosmote sau cei ai Cartelei Frog potactiva extraopţiunile de mai multe ori în cursul unei luni.Serviciile 3G ale Cosmote sunt disponibile în prezent în peste3.500 de localităţi din întreaga ţară. Reţeaua 3G oferă acces lainternet cu viteze de până la 21,6 Mbps.

Utilizatorii cartelei Cosmote Internet pot beneficia începânddin 8 martie de servicii de roaming atunci când călătoresc înstrăinătate.

Serviciile de roaming sunt disponibile în 54 de ţări prinintermediul a 145 de parteneri, în timp ce serviciile 3G suntdisponibile în 40 de ţări prin 65 de parteneri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO