Business Hi-Tech

Creşterea producţiei industriale a mărit cererea de soft, potrivit Wizrom

Autor: Ştefan Vrabie

24.05.2011, 23:37 92
Grupul de firme Wizrom, care oferă soft pentru managementulactivităţii companiilor, a înregistrat în acest an o dublare acererii de aplicaţii şi servicii de profil din partea firmelor dindomeniul manufacturier, pe fondul creşterii producţieiindustriale.

Grupul de firme Wizrom, care oferă soft pentru managementulactivităţii companiilor, a înregistrat în acest an o dublare acererii de aplicaţii şi servicii de profil din partea firmelor dindomeniul manufacturier, pe fondul creşterii producţiei industriale.Compania nu a oferit detalii despre clienţii noi, menţionând doarcă în ultimul an a câştigat conturi precum Cramele Halewood, CaroliProd, Romtec S.A, şi Jeras Prod.

"Firmele caută o cât mai mare eficientizare a activităţii,pentru că trebuie să gestioneze cu mare atenţie costurile delogistică şi producţie, mai ales că acum comenzile nu mai vin atâtde des ca până spre sfârşitul anului 2008", a declarat AdrianBodomoiu, Managing Director Wizrom Software. Producţia industrialăa crescut în primul trimestru faţă de intervalul similar din 2010cu 11,4% ca serie brută şi cu 10% ca serie ajustată în funcţie denumărul de zile lucrătoare şi sezonalitate, susţinută de toatesectoarele de activitate, potrivit datelor de la InstitutulNaţional de Statistică (INS). Grupul de firme Wizrom a înregistratvenituri de 1,5 milioane de euro în trim. 1 al acestui an, încreştere cu 7% faţă de anul precedent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO