Business Hi-Tech

Cristian Voaides, fondator Welthee, platformă de investiţii online: Platforma va fi accesibilă în România în luna iunie, după etapa curentă de private-sale, la care participă peste 500 de investitori

Cristian Voaides, fondatorul Welthee

Cristian Voaides, fondatorul Welthee

Autor: Alexandra Cepăreanu

20.05.2021, 21:17 1579

Platforma online de investiţii pe pieţe volatile Welthee, lansată în Elveţia în 2020, va fi disponibilă în România din vara acestui an, după ce va trece de etapa de private-sale la care participă peste 500 de invetitori, potrivit reprezentanţilor companiei. De asemenea, la sfârşitul lunii mai, va fi disponibilă o versiune beta a aplicaţiei Welthee pentru dispozitivele mobile.

„Welthee se adresează persoanelor care înţeleg că piaţa crypto prezintă noi oportunităţi, că tehnologiile blockchain revoluţionează lumea aşa cum a făcut-o internetul în anii 90 şi care sunt interesaţi de un nou stil de viaţă, de libertate financiară. Ne adresăm şi investitorilor mari, cu potenţial financiar, care acceptă un risc mai mare pentru un profit estimat mai mare şi care sunt deja experimentaţi în domeniul investiţiilor, dar şi celor la început”, a spus Cristian Voaides, fondatorul Welthee.

El a explicat că platforma oferă investitorilor posibilitatea de a alege nivelul de risc, cu comision zero şi investiţie minimă de 50 de dolari. Pentru ca riscul să fie cât mai redus, tranzacţionarea pe Welthee va implica investiţii simultane multiple, minimum cinci.

„Platforma Welthee îşi propune să creeze oportunităţi noi pentru persoanele care până acum nu aveau acces la investiţii, din cauza constrângerilor bugetare, a lipsei acreditărilor necesare sau a cunoştinţelor pentru a putea tranzacţiona.”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO