Business Hi-Tech

Cum s-au născut FOCA şi Mo, roboţii care au atras atenţia gigantului Adobe

Cum s-au născut FOCA şi Mo, roboţii care au atras atenţia gigantului Adobe
14.04.2011, 19:38 887

De câteva luni, zeci de mii de români aşteaptă în fiecaresăptămână un nou episod "cu roboţi". Despre ei se vorbeşte laserviciu, pe mediile sociale, la întâlnirile cu prietenii, unde nue exclus ca cineva să-ţi trântească o replică din filosofia deviaţă a lui Mo: "Eu nu beau că-s supărat, eu beau că-s alţiifericiţi". Roboţii au devenit un adevărat fenomen social.gândulvă invită să-i cunoaşteţi pe creatorii lor.

Mo, un robot burtos şi ruginit de la prea mult alcool, şi FOCA,prietenul lui intelectual fabricat din aluminiu, s-au născut înurmă cu vreo 3 luni şi de atunci au cucerit internetul. Numai lunatrecută, peste un milion de vizitatori unici au văzut episoadele încare cei doi dezbat de la problema tatuajelor la starea prietenieilor. gândul vă prezintă povestea din spatele creaţiei serialului deanimaţie "RObotzi", care a ajuns acum la episodul al 12-lea şi carea atras atenţia gigantului Adobe. Compania de software i-a invitatsăptămâna trecută pe creatori la o conferinţă, la Bucureşti, pentrua povesti cum s-au născut RObotzii. Vedeţi povestea robotzilor FOCA şiMo pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24