Business Hi-Tech

De vorbă cu Jean-François Fallacher, CEO al Orange România

De vorbă cu Jean-François Fallacher, CEO al Orange România

Jean-François Fallacher

Autor: Business Magazin

30.03.2012, 00:03 924

La preluarea mandatului de CEO al celui mai mare operator telecom de pe piaţă, în iulie anul trecut, Jean-François Fallacher declara pentru ZF că planurile Orange pentru România vizează investiţii de 600 de milioane de euro până în 2015 pentru a ţine pasul cu cererea în creştere pentru produse şi servicii precum smartphone-urile şi internetul, pentru mărirea vitezei şi extinderea acoperirii în localităţile mari, respectiv pentru extinderea masivă a reţelei 3G în mediul rural.

Despre bilanţul primelor zece luni de mandat, despre viitorul pieţei telecom, dar şi despre strategia companiei Orange pentru următorii ani, Jean-François Fallacher va vorbi la evenimentul MEET THE CEO, organizat de BUSINESS Magazin, care va avea loc marţi, 3 aprilie, la Hotel Athénée Palace Hilton din Bucureşti.

Înainte de numirea la conducerea Orange România, liderul pieţei de telecomunicaţii, cu peste 10,2 milioane de clienţi, Jean-François a fost CEO al Sofrecom, companie de consultanţă internaţională aparţinând grupului France Telecom - Orange.

În timpul mandatului său, Sofrecom a avut un rol cheie în lansarea şi dezvoltarea cu succes a mai multor operaţiuni mobile pe pieţe emergente şi a contribuit activ la succesul unor noi servicii mobile în diverse ţări în care grupul France Telecom - Orange este prezent.

Jean-François Fallacher are o vastă experienţă profesională dobândită pe parcursul timpului în diverse poziţii în cadrul grupului France Telecom - Orange. Şi-a început cariera ca account director în cadrul departamentului de B2B, divizia de Corporate Sales. Ulterior s-a mutat în Olanda unde a fost marketing manager la EuroNet Internet şi apoi chief operations officer la Wanadoo Olanda.

Jean-François Fallacher a absolvit école Polytechnique şi école Nationale Supérieure des Télécommunications din Paris.

Şi-a continuat studiile cu programul International Business Development la ESSEC Business School.

Evenimentele MEET THE CEO, organizate de BUSINESS Magazin, sunt concepute astfel încât să ofere ocazia unui public restrâns de a avea acces la o discuţie liberă cu membri importanţi ai comunităţii de business din România. Detalii şi înscrieri pe www.bmag.ro, secţiunea "Evenimente".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO