Business Hi-Tech

Endava a ajuns la 700 de angajaţi în centrul din Cluj

Endava a ajuns la 700 de angajaţi în centrul din Cluj

Autor: Departament Economic

12.05.2016, 11:24 3999

Pe parcursul anului 2016, reprezentanţii companiei intenţionează să recruteze activ, în toate centrele sale, mizând pe o creştere de cel puţin 25% a numărului de angajaţi la nivel de grup.

Compania livrează soluţii software şi servicii IT din cele patru centre deschise în Cluj-Napoca, Bucureşti, Iaşi şi Piteşti, pentru clienţi care activează în domenii variate, de la cel financiar, la asigurări, retail şi tehnologie.

„Ne bucurăm de rezultate pozitive, evoluţia companiei la nivel de grup creând un context favorabil menţinerii unui ritm de creştere bun pe plan local şi dezvoltării de oportunităţi de carieră atractive pentru angajaţii noştri. Cel mai mult ne dorim să creăm experienţe deosebite şi un mediu pozitiv pentru oamenii din echipele noastre, iar în perspectivă să continuăm să fim activi în comunitatea locală”, a declarat Isabela Buhai, Delivery Unit Manager pentru centrul de dezvoltare din Cluj-Napoca.

Printre principalele proiecte de până acum ale companiei, livrate din Cluj-Napoca, se numără Trinity Mirror, publicaţie cu peste 260 de titluri în Marea Britanie, R&A, organizaţia care administrează cel mai vechi şi prestigios campionat de golf pe plan mondial şi Worldpay, unul dintre cei mai importanţi procesatori de plăţi din industria FinTech la nivel global şi cel mai mare client Endava.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO