Business Hi-Tech

Fondul de venture capital bulgar Eleven lansează un program de trei luni pentru startup-uri, în baza căruia fondatorii pot primi o finanţare de 300.000 de euro, contra a 10% din capitalul total

Fondul de venture capital bulgar Eleven lansează un...

Autor: Roxana Rosu

19.10.2022, 11:21 219

Fondul de venture capital Eleven, originar din Bulgaria, axat pe investiţii pre-seed şi seed în Europa de Sud-Est, lansează Eleven Alpha, un program de trei luni adresat antreprenorilor care fac primii paşi în dezvoltarea propriilor business-uri, startup-urile selectate primind finanţări de 300.000 de euro, contra a 10% din capitalul total.

Participanţii la acest program primesc în plus un plan de business adaptat şi acces expertiza firmei şi la comunitatea creată în jurul brandului.   

Pentru a accesa programul, fondatorii completează  un formular de aplicare, urmează o întâlnire cu echipa de investitori şi o întrevedere cu membrii comitetului de selecţie, în cazul în care startup-ul trece cu succes de etapa preliminară.

Programul Eleven Alpha are patru direcţii prioritare: fintech, sănătate, viitorul joburilor şi viitorul alimentaţiei, însă şi antreprenorii concentraţi pe alte domenii pot aplica.

Pe piaţa locală, firma de venture capital a investit în Frisbo, Flaminjoy (fost ProductLead) şi SuperOkay.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO