Business Hi-Tech

Gecad testeaza piata internationala cu o solutie pentru comert online

20.09.2005, 19:15 22

Compania GECAD ePayment International, membra a Grupului GECAD, a iesit pe piata internationala cu o solutie completa de comert online care este vanduta sub brandul Avangate (www.avangate.com). Solutia include un sistem de plati pe Internet, o platforma de distributie electronica a produselor software si servicii de crestere a vanzarilor realizate online. "Clientii vizati de noi sunt producatorii de software, indiferent de ceea ce fac ei: soft pentru afaceri sau jocuri video", a declarat pentru ZF Cristian Badea, director executiv (CEO) la GECAD ePayment International.

Intr-o prima faza, compania se gandeste sa ofere aceasta solutie pentru producatorii romani de software care realizeaza vanzari pe plan international. "Suportul tehnic va fi oferit din Romania atat direct de catre GECAD ePayment, cat si de firma sora, GECAD Cvantage", a mai precizat Cristian Badea. Avangate se adreseaza totodata si furnizorilor de continut digital sau servicii online. Solutia este conceputa pentru piata internationala si orice comerciant care activeaza in oricare dintre cele trei domenii mentionate o poate implementa rapid pentru a pune la dispozitia clientilor sai posibilitatea de a comanda online produse prin diverse metode de plata.

Platile pot fi efectuate cu orice card de tip VISA, Mastercard, American Express, JCB si DinersClub, indiferent de emitentul acestuia. Atat comerciantii, cat si clientii acestora vor beneficia de siguranta tranzactiilor, pentru detectarea potentialelor fraude, Avangate utilizand atat tehnologia 3D Secure dezvoltata de VISA si Mastercard, precum si sisteme proprii de detectare a fraudelor.

"Dupa cum am promis inca de la lansarea ePayment anul trecut, am dezvoltat tehnologie proprie, am testat-o pe piata romaneasca timp de aproximativ un an, iar acum a venit momentul sa abordam piata internationala", a declarat Radu Georgescu, fondatorul Grupului GECAD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO