Business Hi-Tech

GTS a înregistrat un venit de 387 de milioane de euro în anul 2010

Autor: Ştefan Vrabie

10.05.2011, 17:40 171

GTS Central Europe, furnizor de servicii integrate detelecomunicaţii, a înregistrat în anul 2010 venituri de 387 demilioane de euro, un profit operaţional (EBITDA) de 91 de milioanede euro şi un flux liber de numerar (EBITDA) de 42 milioane deeuro, reprezentând o creştere de 6% faţă de anul anterior.

"Sunt foarte mulţumit că GTS a înregistrat o creştere continuă aprincipalilor indicatori financiari", a declarat Gerald Grace,directorul financiar, GTS. În 2010, comparativ cu anii anteriori,GTS şi-a îmbunătăţit profitabilitatea, EBITDA şi cash flow-ul, atâtîn ceea ce priveşte rezultatele efective cât şi marginile.Creşterea profitabilităţii a fost determinată în principal detrecerea la servicii mai complexe, cu margine ridicată, bazate peinfrastructura de fibră şi optică şi centrele de date acompaniei.

"Investiţiile de capital din 2010 ne-au permis să introducemservicii de Ethernet de ultimă generaţie, dar şi să adăugăm aproape500 de clădiri la reţeaua de fibră optică deţinută în proprietateşi operată", a declarat Danny Bottoms, directorul executiv,GTS.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO