Business Hi-Tech

Huawei: Veniturile din gadgeturi aproape că s-au dublat în acest an în România. Ne-am depăşit toate ţintele

Huawei: Veniturile din gadgeturi aproape că s-au dublat...

Autor: Adrian Seceleanu

31.10.2018, 00:06 552

Numărul de precomenzi pentru noul smartphone Mate 20 Pro, noul vârf de lance al gigantului chinez în lupta cu Samsung şi Apple de pe segmentul premium, a fost mai mare cu 50% decât pentru modelul anterior.

Gigantul chinez Huawei, unul dintre cei mai mari produ­cători de smartphone-uri din lume, a înregistrat în 2018 o creştere de aproape două ori a veniturilor din vânzarea de smartphone-uri şi a altor produse dedicate segmentului consumer în raport cu anul precedent, depăşindu-şi astfel ţintele de business stabilite pentru acest an.

„Aproape că ne-am dublat veniturile în acest an în comparaţie cu anul precedent”, a declarat pentru ZF Zachary Jianglinchao, country manager în România pentru Huawei Consumer Business Group, fără a oferi alte detalii. Evoluţia are loc în contextul în care întreaga piaţă se află în creştere, a adăugat el. „Economia este în creştere şi piaţa de smartphone-uri a continuat de asemenea să crească.”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO