Business Hi-Tech

Management Charisma la Germanos

10.09.2003, 00:00 16

TotalSoft, companie autohtona specializata in furnizarea de aplicatii pentru gestiunea afacerilor, a finalizat implementarea solutiei ERP (Enterprise Resource Management) Charisma la dealer-ul de electronice, telefoane mobile, accesorii si servicii Germanos.
Compania a achizitionat sistemul Charisma pentru gestionarea tuturor activitatilor din cadrul sau, respectiv distributie si retail de telefoane mobile si accesorii, vanzari de baterii, telefoane fixe si cartele pentru telefoane mobile. Germanos are 64 de magazine in intreaga tara, dintre care 12 in franciza si aproximativ 450 angajati.
Charisma Enterprise contine modulele contabilitate, financiar, imobilizari corporale si necorporale, vanzari, achizitii, stocuri, productie, resurse umane si salarizare si asigura gestionarea completa a tuturor activitatilor. Modulul de rapoarte din cadrul sistemului genereaza informatii complete despre stocuri, vanzari, profit/pierderi, cash-flow si altele. O atentie speciala se acorda indicatorilor de performanta care ofera managementului, atat celui din Romania cat si celui al firmei-mama din Grecia, o imagine cat mai exacta a activitatii pe care Germanos o desfasoara pe plan local.
TotalSoft a mai implementat Charisma Enterprise la clienti precum East European Partner, La Fantana, Pitura Kober, Sara' Blu, Diekat Construct, Bog'Art, Impact, Otelinox, Hilton, BCR Leasing, Medicover sau Sensiblu. Certificata ISO 9001:2001, compania TotalSoft are aproximativ 130 angajati si un capital social de 237 milioane lei. Firma a terminat anul 2002 cu o cifra de afaceri de trei milioane de dolari. iuliana.susanu@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO