Business Hi-Tech

Nokia E7 disponibil în magazinele Germanos

Nokia E7 disponibil în magazinele Germanos

Autor: Ştefan Vrabie

14.04.2011, 14:15 200

Nokia E7, unul dintre smartphone-urile recent lansate decompania finlandeză va fi disponibil în magazinele Germanos dinîntreaga ţară începând din cursul săptămânii 18-22 aprilie, lapreţul de 2.599 de lei (TVA inclus), fără conectare, respectiv de1.687 lei (TVA inclus) la abonamentul Cosmote Adventure.

Terminalul poate fi rezervat pentru achiziţie încă de acum. Noul E7este un telefon multifuncţional cu ecran sensitiv AMOLED de 4inchi, sub acesta ascunzându-se o tastatură glisantă QUERTYcompletă. Terminalul dispune de o cameră foto digitală de 8megapixeli, cu flash dual-led, iar partea de multimedia estecompletată de sistemul audio Dolby Digital încorporat, difuzorextern, mufă audio standard de 3,5mm.

Camera foto poate fotografia şi filma în format HD, conţinutulfiind stocat pe o memoria internă care este de 16GB, per¬mitândtotodată şi stocarea documentelor de tip office (Word, Excel etc.)ce pot fi editate cu ajutorul aplicaţiilor pre¬in¬stalate din suitaQuickoffice.

Sistemul de operare folosit pentru E7 este Symbian 3. Nokia E7poate opera şi în GSM şi în WCDMA, iar conectivitatea esteasigurată de Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0, USB, inclusiv caîncărcător şi iesire HDMI. Pentru internet mobil, terminalul estecompatibil 3G: HSDPA de până la 10,2 Mbps, putând fi folositinclusiv ca modem pentru laptop.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24